sursa foto:  bursa.ro

Ultimatum dat de Marcel Vela de Moș Nicolae: ‘Până în această seară’

Ultimatum dat de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela! Șeful Ministerului de Interne a răbufnit.

Până în această seara, ministrul Marcel Vela le-a cerut șefilor din Jandarmeria Capitalei să desecretizeze toate documentele referitoare la intervenția din 10 august.

Vela a declarat că, până vineri după-amiază, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucureşti în 10 august 2018, când a avut loc protestul care s-a soldat cu violenţe, nu au fost desecretizate, ministrul precizând că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua decizii „în consecinţă”.

„Până în această seară (vineri – n.r.) aştept o soluţie finală şi anunţul că s-a desecretizat tot. Dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură”, a afirmat Marcel Vela, la Digi 24.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua deciziile „în consecinţă”.

Jandarmeria București a fost singura scare nu a pus la dispoziția procurorilor convorbirile purtate în ziua de 10 august.

În schimb, trei unităţi de jandarmi din teritoriu – Craiova, Ploieşti şi Constanţa – au desecretizat aproximativ 300 de ore de convorbiri purtate prin staţii în ziua de 10 august.

Vezi și

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare