Un activist civic a fost bătut de față cu Poliția Română: ‘Mori cu Poliția’

Nițu Robert Gabriel, activist civic buzoian, a fost bătut de față cu Poliția Română.

Mai mulți indivivizi au sărit pe mașina lui Nițu Robert, de față cu un echipaj al Poliției.

Activistul civic a fost umplut de sânge. În cele din urmă, el a reușit să scape de atacatori, după ce a demarat în forță de la fața locului.

Asta e Poliția Română! Mori cu ea”, spune activistul, într-o filmare.

Reacția Poliției Buzău:

La data de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni, au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către un buzoian, în vârstă de 41 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, pe raza localităților Săpoca și Cernătești, ar fi fost agresat de mai multe persoane.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru verificarea aspectelor semnalate.

Totodată, pentru aplanare și preîntampinarea escaladării conflictului, au fost dirijate la locație și luptători din cadrul Serviciului de Acțiune Specială Buzău și jandarmi.

Din primele verificari a reieșit că, în urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de către trei persoane, totodată i-ar fi fost provocate și distrugeri la autoturismului personal.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, din localitatea Săpoca și Cernătești.

La momentul intervenției polițiștilor, persoana vătămată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, se precizează într-un comunicat al IPJ Buzău.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare