sursa foto:  adevarul.ro

Un american a fost cucerit de Piața Obor! ‘Mititeii sunt fantastici, sunt o mâncare națională în România’

Un american a fost, pur și simplu, cucerit de Piața Obor din Sectorul 2 al Capitalei. El s-a declarat încântat de legumele și fructele proaspete din Piața Obor, precum și de mititeii mâncați la Terasa Obor.

Este vorba despre Nick Benvenuto, un doctor american din Philadelphia, este pasionat de mai mulți ani de călătorii în Europa, scrie Adevărul.

Potrivit sursei citate, Nick a practicat medicina câțiva ani, însă după pandemia de SARS-CoV-2 s-a decis să să dedice full-time călătoriilor.

La București, Nick a dorit să vadă neapărat Piața Obor, cea mai mare și veche piață din Capitală.

„Mititeii de la Terasa Obor sunt fantastici”

„Piața Obor este una extrem de animată. Și, la cât de populată e, cred că toată lumea își face cumpărăturile aici. Piața e atât de întinsă, nici nu știi unde se termină. Mă impresionează că toate produsele sunt atât de proaspete, nu ca în Asia de Est, de exemplu”, a spus Nick.

Americanul a stat la coadă și la Terasa Obor, pentru o porție de mici și o bere. „Mititeii sunt fantastici, sunt o mâncare națională în România. Și îi înțeleg pe români, sunt atât de gustoși și de suculenți mititeii cu muștar!”, a declarat Nick Benvenuto.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare