sursa foto:  aktual24.ro

Un cunoscut judecător de la Tribunalul București a răbufnit: ‘Sunt unele persoane care se iau de pensiile și de indemnizațiile noastre. Credeți că se vor lua bani de la noi și se vor împrăștia la ceilalți?’

Judecătoarea Mădălina Afrăsinei, președinta Secției a VI-a civile a Tribunalului București, a vorbit despre situația veniturilor magistraților români.

 

Judecătorul Mădălina Afrăsinei a declarat despre valul de critici cu privire la veniturile magistraților că totul este ”o manipulare ca la carte”: ”Credeți că se vor lua bani de la noi și se vor împrăștia la ceilalți?”

„Sunt unele persoane care se iau de pensiile și de indemnizațiile noastre. Domnilor și doamnelor, este o manipulare ca la carte! Presupunând că am fi plătiți cu minim pe economie, credeți că ceilalți ar duce-o mai bine? Credeți că se vor lua bani de la noi și se vor împrăștia la ceilalți?”, a declarat judecătoarea Mădălina Afrăsinei.

 

Este loc pentru toți, dar nu încăierând profesiile

Ni se spune că plimbăm hârtii. Nu, nu plimbăm hârtii! Fiecare profesie are importanța ei într-un stat. Nu pot să spun că eu sunt mai importantă decât un medic sau un profesor. Eu am ajuns aici datorită unor profesori care au crezut în mine, care m-au sprijinit și m-au încurajat să merg pe drumul acesta. De asemenea, astăzi sunt aici pentru că au fost niște medici care m-au salvat de la moarte. Deci nu pot să vin și să zic că sunt buricul universului și în jurul meu trebuie să gravitați. Fiecare are locul său în societate. Este loc pentru toți, dar nu încăierând profesiile”, a mai declarat judecătoarea de la Tribunalul București.

 

”Îi felicit pe colegii care au decis să iasă la pensie”

Nu luând de la noi o vor duce alții mai bine. Nu din cauza noastră – a judecătorilor sau procurorilor – lumea este săracă. Lumea este săracă pentru că oamenii care ar fi trebuit să se preocupe de soarta acestei nații fac orice altceva decât să facă lucrurile pentru care sunt plătiți. Este frustrant. Și îi felicit pe colegii care au decis să iasă la pensie”, a spus Mădălina Afrăsinei, conform dcnews.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare