Un fost șef ANAF a explodat, după ce Alexandru Cumpănașu ar fi fost pus sub acuzare de DNA: Un profitor al tuturor regimurilor

După ce în spațiul public a apărut informația, pe surse, că Alexandru Cumpănașu este acuzat de DNA Cosntanța pentru furnizare de date false într-un program cu fonduri europene, Sebastian Bodu, fost șef ANAF, l-a spulberat pe fostul candidat la prezidențiale.

Bodu îl numește pe Cumpănașu profitor al tuturor regimurilor.

„Cumpanașu a fost un profitor al tuturor regimurilor, intim al Ministerului de Interne sub toți miniștrii, sugativă de bani publici (autohtoni și europeni) fără număr. Și nimeni nu l-a văzut. Nimeni nu l-a întrebat de sănătate. Până când, convins i s-a arătat un semn divin in nenorocirea de la Caracal, i s-a umflat capul atât de tare încât a candidat la președinție”, scrie Bodu, pe Facebook.

Fostul candidat independent la prezidențiale și unchiul Alexandrei Măceșanu a fost pus sub acuzare de DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA, după cum scriam AICI.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare