sursa foto:  gandul.info

Un fost șef ANAF, comentariu acid la adresa USR-PLUS: ‘Sunt mai buni ca penalii lui Dragnea’

Un fost șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Sebastian Bodu, face praf USR-PLUS.

Motivul? Dacian Cioloș a refuzat să răspundă dacă o va susține pe Sylvie Goulard, noua propunere pentru postul de comisar european pentru Piață Internă, cea care a fost anchetată pentru o serie de angajări fictive în Parlamentul European.

Bodu a taxat refuzul lui Cioloș, ironizându-l pe pagina de socializare.

Vezi și Traian Băsescu, precizare pentru Bugetul.ro: ‘Un fals’

„Păi, nah, penalii lui Macron sunt mai buni ca penalii lui Dragnea…

#ciumaroz
#bichonulluimacron”, a comentat ironic Bodu.

Dacian Cioloş răspunde la provocarea lansată de Daniel Funeriu, cu privire la candidata propusă de Franţa în Comisia Europeană, însă nu afirmă clar dacă va vota pentru sau împotriva acesteia, în condiţiile în care propunerea lui Macron are probleme penale. Cioloş afirmă că va analiza informaţiile despre candidată, informează Știripesurse.ro.

„Pentru că în spațiul public din România au apărut numeroase întrebări și opinii legate de poziția europarlamentarilor PLUS față de candidaturile la posturile de comisari europeni, facem următoarele precizări:1. Europarlamentarii PLUS îi vor trata în mod egal pe toți candidații. Și pe cel a român, și pe cel francez, și pe oricare alt candidat pentru un post de comisar european. Vom folosi aceleași criterii de evaluare: raportarea la valorile Uniunii Europene și angajamentul de a respecta aceste valori, integritatea candidatului și posibilele conflicte de interese.

2. În cazul Rovanei Plumb au apărut deja puncte de vedere ale europarlamentarilor PLUS, pentru că activitatea doamnei Plumb ne este cunoscută de mai mult timp. Atât poziționarea ei în raport cu valorile europene, cât și problemele de integritate au fost dezvăluite pe larg de presa din România. În cazurile celorlalți candidați la posturile de comisari europeni, vom solicita același tip de informații pentru a putea judeca cu egală măsură”, scrie Cioloş pe Facebook.

Noua propunere pentru postul de comisar european pentru Piață Internă, Sylvie Goulard, a fost audiată marți de poliția franceză în cadrul unei anchete privind o serie de angajări fictive în Parlamentul European, a declarat o sursă citată de Reuters. Audierea acesteia a avut loc în aceeași zi în care președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat lista celor 27 de viitori comisari UE, printre care se numără și Goulard.

Vezi și

Vești importante pentru pensionari! Au loc noi schimbări

EXCLUSIV Elena Udrea reacționează după ancheta publicată de Bugetul.ro: ‘Totul pornește de la interesul unora dintre cei care au vrut să acapareze conducerea României’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare