sursa foto:  fanatik.ro

Un lider PNL refuză să facă parte din viitorul Guvern PNL-PSD, condus de Marcel Ciolacu: ‘Am treabă’

După ce Rareș Bogdan a declarat că l-ar vedea și pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în viitorul Guvern PNL-PSD, condus de Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele liberal a răspuns negativ.

Gheorghe Flutur a declarat, marți, la Siret, că nu dorește să fie ministru în viitorul guvern PNL-PSD, condus din postura de premier de Marcel Ciolacu.

Flutur: „Am treabă la Suceava”

Întrebat dacă va face parte din viitorul guvern, liberalul Gheorghe Flutur a răspuns: „Am treabă la Suceava”, scrie Newsbucovina.ro.

Declarația lui Flutur a venit în contextul în care Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a afirmat că l-ar vedea în viitorul guvern.

„Rotativa va fi respectată, noi preluăm poziția de vice-premier în Guvernul condus de PSD. Noi urmează să nominalizăm persoane pentru Ministerul Transporturilor și a Finanțelor Publice. Vom avea patru poziții, Vice-premier, secretar general într-o poziție cheie și două ministere.(…) Eu aș vedea în acest viitor Guvern, oameni încărcați politic: Ilie Bolojan, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur, Alina Gorghiu, Ghiță Falcă”, a declarat Rareș Bogdan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare