sursa foto:  digi24.ro

Andrei Caramitru îi dă dreptate lui Rareș Bogdan: ‘Confirm că ăștia sunt complet cretini. Aurescu să dispară, că e o rușine’

Andrei Caramitru îi dă dreptate prim-vicepreședintelui Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, și susține că Bogdan Aurescu ar trebui să demisioneze din funcția de ministru de Externe.

Potrivit informațiilor lui Caramitru, la Bruxelles, toți negociază și cer ceva la schimba, pentru voturi. Numai România nu cere niciodată nimic și votează mecanic, după cum ridică mâna Germania și Franța.

Andrei Caramitru susține că cei care ar trebui să negocieze pentru România sunt „complet cretini” și solicită demisia de urgență a lui Bogdan Aurescu, pe care îl consideră „o rușine”.

Ce spune Andrei Caramitru

„Rares Bogdan (ca va place sau nu nu e relevant pentru discuție) a zis ca toti din strainatate sunt șocați ca Romania nu cere nimic si nu negociaza nimic. Ca am primi orice acum dar nu cerem nimic din prostie totala. Rares a zis ca astia ai noștri sunt “cretini” si a cerut demisia lui Aurescu.

Acuma. Eu confirm. Ce am aflat eu personal e așa:

– toti când aud de Romania zic aha Iohannis – si rad de se sparg ca ăla e prost si se crede rege. asta e si in Bruxelles si la Washington. Rad de el. Toti. Dacă nu știa sa afle. Ghinion.

– La Bruxelles – toti negociază. Votez ce vrei tu dar îmi dai la schimb asta. Singura țara care nu cere niciodată nimic si votează mecanic după cum ridica mâna germania si Franța e Ro. Dintotdeauna. Suntem de rasul curcilor acolo.

– mai aproape de noi – doar un exemplu – guvernul din Albania a intrebat oficial ce cereri are Romania, ce avantaje sa dea ca sa ne apropiem mai mult (in contextul accesiunii lor la UE). Ai noștri nu au răspuns ca nu știau ce sa zică. Albanezii si acum sunt șocați ca asa ceva nu s-a mai întâmplat.

Deci confirm ca astia sunt complet – dar complet cretini – si ca da – Aurescu ar face bine sa plece naibii înapoi de unde a venit. Sa dispară ca e o rușine”, spune Andrei Caramitru.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare