sursa foto:  digi24.ro

Bogdan Aurescu, mesaj pentru Rareș Bogdan: ‘Nu mă interesează părerile lui’

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, îi dă o replică dură lui Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, după ce acesta din urmă l-a atacat. Aurescu afirmă că nu-l interesează părerile lui Rareș Bogdan și susține că este „ca atunci cânt sunt atacat de Sputnik”.

„Nu mă intereseaza părerile lui Rareș Bogdan – vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”, a declarat Bogdan Aurescu. în exclusivitate pentru digi24.ro.

Rareș Bogdan nu l-ar mai ține în funcție pe Aurescu

Rareș Bogdan l-a atacat pe ministrul de Externe, la Prima News, unde a spus că pe Aurescu nu îl interesează interesul național și că nu a fost numit în funcție de PNL.

Totodată, Rareș Bogdan a precizat că, dacă el ar fi șeful direct al lui Aurescu, nu l-ar mai ține în funcție.

Întrebat dacă l-ar da afară pe Aurescu, Rareș Bogdan a răspuns afirmativ, adăugând că ar mai concedia „încă vreo câțiva”, „mulți și de la PSD”.

Europarlamentarul a spus că se întâlnește „cu congresmeni, cu senatori și cu oameni de la Bruxelles”, care îi spun: „Domnu` Bogdan, e dureros ce vă spun, Cereți, Cereți… nu cereți nimic! Cum adică nu cerem? Cereți domnule să vină 200 de miliarde investiții în România că nu vă poate refuza nimeni, cereți să vi se dea armament pe care să îl plătiți într-o 100 de ani că nu o să vă poată refuza nimeni, cereți să întrați în Schengen, cereți să luați vize, cereți orice”.

Eli l-a acuzat pe Aurescu că nu face aceste solicitări. „E un loc al PNL, dar nu noi l-am numit acolo”, ci „statul”, a spus Bogdan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare