sursa foto:  digi24.ro

Un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale a trecut în cealaltă tabără și a devenit spărgător de case!

Un agent din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Prahova a fost arestat la domiciliu, într-un dosar de furt din locuințe.

Este vorba despre polițistul Alexandru Constantin. Presa locală informează că agentul a fost urmărit și prins chiar de către colegii lui din Ploiești care îl suspectau de ceva timp.

Agentul Alexandru Constantin a ajuns în această situație după o reclamație depusă la Poliția Prahova în care o femeie din Ploiești sesiza că în data de 2 martie 2023 casa i-a fost spartă de hoți. Victima a precizat că nu i-a dispărut nimic de valoare din locuință, însă și-a găsit lucrurile răvășite și se teme pentru siguranța ei, motiv pentru care a decis să ceară ajutor, scrie Ziarulincomod.ro.

Femeia le-a declarat polițiștilor că nu este pentru prima dată când pățește așa ceva, cu câteva luni în urmă găsindu-și casa în aceeași stare, doar că la acel moment i-a fost furată suma de 3.000 de lei.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a polițistului, însă Judecătoria Ploiești dispus ca agentul să stea în arest la domiciliu

Anchetatorii delegați să facă cercetarea în acest dosar au organizat, la 23 mai 2023, percheziții la domiciliul polițistului suspectat de furt, găsind probe relevante în cauză.

Astfel, procurorul a dispus reținerea polițistului pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind dus la instanță cu propunere de arestare preventivă

Judecătoria Ploiești a decis să respingă cererea de arestarea preventivă pentru 30 de zile și a dispus ca polițistul să stea în arest la domiciliu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare