sursa foto:  mediafax.ro

Un primar USR a fost făcut de râs! Jurnaliștii au părăsit sala și l-au lăsat singur în conferința de presă

Primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, a fost făcut de râs în timpul conferinței de presă. Presa brașoveană s-a unit în semn de protest, față de atitudinea primarului Coliban și a părăsit sala.

Astfel, înainte ca Allen Coliban să prezinte proiectul de buget pe anul 2022, jurnaliștii au plecat de la conferința de presă.

Presa locală a luat atitudine, în contextul în care primarul USR i-a „urecheat” pe jurnaliștii incomozi.

7 publicații brașovene îi solicită primarului USR al Brașovului, Allen Coliban, să-și ceară scuse pentru jignirile aduse jurnaliștilor?

Relația primarului cu presa se deteriorează în fiecare zi pentru că acesta alege să nu comunice pe canalele oficiale, ci adresându-se în primul rând follow-erilor săi de pe Facebook. Sau alege să dea informații doar în presa națională, jurnaliștii locali aflând „de la centru” ce se petrece în oraș. Cumva, primarul a rămas ancorat în timp în perioada în care era un candidat la funcția de edil a Brașovului.

Rămânând în aceeași poveste, primarul Brașovului își permite să „urecheze” jurnaliștii care nu îi „cântă în strună”, continuând astfel demersul început în campanie electorală, când „postacii” USR raportau jurnaliștii pe care îi considerau apropiați ai fostei administrații doar pentru că prezentau activitatea Primăriei Brașov și a primarului de atunci, George Scripcaru.

O astfel de atitudine duce la deteriorarea completă a relației presei cu exponenții administrației locale, atât primarul, cât și viceprimarii dând dovadă de lacune în comunicarea cu jurnaliștii din presa locală.

Am vrut să demonstrăm astăzi că suntem solidari, că dacă îl lovești pe unul dintre noi, ne lovești practic pe toți. Presa a dat mereu dovadă de deschidere, arătând un grad de diplomație mult mai ridicat decât cel al actualului primar al Brașovului.

Solicităm primarului Allen Coliban să își folosească „Jurnalul primarului” pentru a-și cere scuze pentru jignirile aduse presei brașovene. De asemenea, solicităm o relație corectă, folosirea canalelor oficiale de comunicare, nu propriile emisiuni de pe platformele de socializare.

Acest protest este susținut de publicațiile BizBrașov, NewsBv, Transilvania 365, BrașovMetropolitan, „Bună Ziua, Brașov”, Monitorul Expres, Realitatea de Brașov, scrie transilvania365.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Șeful Apărării Naționale, Vasile Dîncu, reacționează la imaginile cu tancurile americane Abrams: ‘Sunt imagini vechi, de la aplicații mai vechi’

Șefa de Cabinet a lui Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sănătății, face acum lobby la Bruxelles, pentru industria de medicamente

Mare atenție, șoferi! Această greșeală banală, făcută în trafic, poate aduce o amendă usturătoare

Dubla măsură a șefului USR în cazul Nicolae Ciucă! Dacian Cioloș a uitat de fostul șef al Internelor din Guvernul său, Petre Tobă? (Opinie)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare