Un rrom a fost împușcat de polițiști în picior, în urma unei intervenții asupra hoților de lemne! Tânărul ar fi vrut să-i ia arma unui polițist, moment în care un alt agent l-a împușcat

Update. Rudele rromului împușcat s-au răzbunat pe polițiști. O mașină a Poliției Române a fost vandalizată.

Știre inițială:

Polițiștii din Huedin au intervenit duminică, 4 iunie, la Săcuieu, unde au acționat hoții de lemne de zonă. Polițiștii i-ar fi luat la rost pe cei prinși cu lemnele. Ulterior, la locul faptei, a ajuns un verișor al acestora, care a devenit recalcitrant.

Tânărul, de etnie rromă, ar fi vrut să-i ia arma unui polițist, moment în care un alt agent l-a împușcat. Mai mult, polițistul ar fi tras două focuri de avertisment, informează Stiridecluj.ro.

Agenții de poliție s-au ținut după rromul împușcat, pentru a-i aplica garou

Ceea ce a urmat este incredibil. Bărbatul împușcat a fost filmat de un alt apropiat, în timp ce umbla pe stradă, cu agenții de poliție după el.

Un agent fugea după cel împușcat, în timp ce totul era filmat și transmis pe internet. La fața locului au apărut și alți polițiști, care l-au ajutat pe cel împușcat să își pună un garou pe picior, pentru a împiedica pierderea sângelui.

Victima a ajuns până la urmă la UPU Cluj.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare