sursa foto:  Facebook Muntean Catalin

Un temut interlop, susținător al candidaților PNL, a fost reținut pentru șantaj

 

Odată cu începutul campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie, partidele și-au scos la înaintare toate resursele umane din teritoriu pentru a face campanie în beneficul partidului și în scopul de a aduna voturi. De cele mai multe ori aceste resurse umane de care beneficiază partidele nu sunt în marea lor majoritate oameni cu studii sau respectați în societate. Se întâmplă ca uneori partidele să aibă în rândul organizaților locale și membri ai lumii interlope, așa cum este și cazul Organizației PNL Drăguțești din Gorj.

Honcilă Alexe Cătălin,  unul dintre cel mai de temut om al lumii interlope din Gorj, dar nu numai, a fost reținut polițiști.  Acesta este acuzat, printre altele, de șantaj asupra unei persoane din Bâlteni, județul Gorj.

Honcilă Alexe Cătălin  sau Munteanu Cătălin,  așa cum apare pe rețelele de socializare,  este un apropiat al primarului de la Rovinari,  Robert Filip, și un om pe care edilul se bazează înaintea alegerilor locale.  La poza de profil a interlopului, alături de alți indivizi din lumea lui, apare mesajul de susținere pentru Filip: împreună facem mult!  Soția interlopului a fost până de curând angajata Primăriei Rovinari,  dar a plecat prin demisie în urmă cu câteva zile, susțin surse apropiate acestuia.

La scurt timp după ce a fost arestat, profilul de Facebook Cătălin Muntean a fost șters, dar a rămas activ vechiul sau cont.

Facebook Muntean Catalin

Honcilă are 38 de ani, iar surse din anturajul său susțin că 18 ani i-a petrecut prin penitenciare, pentru fapte extrem de grave, cum sunt șantajul sau scandalurile. Acesta mai are de executat 450 de zile din pedepsele date de instanța de judecată  pentru fapte mai vechi.

De asemenea,  și Cristian Crăc,  candidatul PNL la Primăria Drăguțești,  se bazează pe aceeași echipă condusă de Honcilă, înaintea alegerilor.  Atât Filip cât si Crăc și-au lipit imaginea de gașca de la Rovinari,  care taie și spânzură pe raza mai multor județe, conform celor de la igj.ro.

Citește și:

Un fost ministru vrea să-i lase ‘moștenire’ fiului instituția pe care o conduce. Prin ce metodă a intrat în sistem

Profil de candidat PNL-USR: A turnat la Securitate și a fost ținut pe tușă de ANI, după ce i-a făcut ‘cadou’ soției o stradă

Foamea de funcții! USR ia politicieni PSD și ALDE! Traseismul e în floare la ‘salvatorii’ României

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare