sursa foto:  realitatea.net

Undă verde pentru un gigant american! Achiziție importantă pe piața din România

Undă verde de la Consiliul Concurenței! Lorelai S.p.A. a primit aprobarea să preia companiile Irrimec S.r.l., Otech SAS și Otech 40.

Instituția condusă de Bogdan Chirițoiu a autorizat tranzacţia prin care Lorelai S.p.A. intenționează să preia companiile Irrimec S.r.l., Otech SAS și Otech 40, informează Consiliul Concurenței.

Lorelai este un vehicul investițional controlat de fonduri administrate de The Carlyle Group, Inc., din Statele Unite ale Americii.

În România, companiile din portofoliul fondurilor administrate de Carlyle activează în domenii variante, de la energie electrică și gaze, până la produse financiare sau farmaceutice.

Irrimec S.r.l. din Italia, este un furnizor de echipamente de irigare, iar Otech SAS și Otech 40 S.à.r.l., din Franța, desfășoară activități de proiectare și construcția sistemelor de irigare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare