sursa foto:  facebook

USR sare la gâtul lui Klaus Iohannis, chiar de Ziua Națională: Se comportă ca un mic turist, nu ca un președinte de țară

Iohannis se comportă ca un mic turist, nu ca un președinte de țară, a transmis deputatul USR, Cristian Seidler, subliniind faptul că nu vine cu niciun rezultat din deplasările sale externe.

 

 

 

Acesta a susținut că ideea unui turneu african sau o deplasare în Dubai nu sunt rele în sine, ci faptul că președintele nu se întoarce cu nimic pentru România. Iohannis arată astfel că nu e președinte de țară, ci doar un mic turist, a concluzionat Seidler.

„Faptul în sine că se duce la Dubai nu e un lucru rău, problema e că sau întrebarea e cu ce se întoarce, că nici ideea de a face un turneu în țările africane nu e rea în sine, dar dacă faci doar turism, mergi doar tu cu doi consilieri, devii ridicol.

Dacă nu vii de acolo cu niciun acord economic, comercial, politic, de orice alt domeniu, ești efectiv ridicol. Din păcate, acest om a fost ales să fie președintele României, dar el a ales să fie un mic turism. Atât! Cu regret pentru România…

Eu nu cred că cineva care analizează activitatea de politică externă a președintelui Iohannis spune: ”da, uite ce șef de stat, ce strateg politic, hai să-i luăm la noi la NATO/UE”. La cum se mișcă, adică ca un mic turist, el nu-și câștigă respectul și eventual o funcție, dimpotrivă, arată că e total inabil”, a declarat deputatul USR Cristian Seilder, pentru B1 TV.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare