sursa foto:  digi24.ro

Veste uriașă pentru pensionarii români- Şeful Casei de pensii, Daniel Baciu a anunțat câți bani veți primi în luna octombrie

Şeful Casei de pensii, Daniel Baciu vine cu veşti bune pentru pensionarii din România. În luna octombrie poștașul va aduce mai mulți bani pentru peste patru milioane de români.

Pensii 2023. Bani în plus pentru pensionari, în octombrie.  Este vorba despre ajutorul financiar de la Guvern, cea de a doua tranşă din acest an, care se acordă în funcţie de pensie.
Sumele sunt cuprinse între 300 şi 500 de lei şi depind de valoarea pensiei pe care o primesc românii: cu cât pensia este mai mică, ajutorul este mai mare.

„Vești bune pentru pensionari!

În luna octombrie vom acorda cea de-a doua tranșă a ajutorului financiar prevăzut de OUG 168/2022, pensionarilor cu venituri lunare mai mici sau egale cu 3.000 lei după cum urmează:

– venituri până în 1.500 lei inclusiv, se acordă ajutorul financiar de 500 de lei;

– venituri cuprinse în intervalul 1.501 – 2.000 lei inclusiv, primesc ajutorul financiar de 400 de lei;

– venituri cuprinse în intervalul 2.001 – 3.000 lei inclusiv, primesc ajutorul financiar de 300 de lei.

De acest ajutor financiar vor beneficia peste 4 milioane de pensionari aflați în plată la momentul acordării”, este mesajul transmis luni, de şeful Casei de pensii, Daniel Baciu, pe Facebook.

Reprezentanții Guvernului au confirmat majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2024 și au anunțat că unii dintre români vor primi chiar şi cu 30% mai mult.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare