sursa foto:  barfedeiasi.ro

Vești bune pentru Radu Mazăre! Vestea uriașă primită de la penitenciarul Rahova

Radu Mazăre a cerut în urmă cu ceva vreme să se căsătorească cu iubita sa, Roxana Mihalache, chiar de ziua lui. Între timp a primit și răspunsul.

Radu Mazăre a primit o veste la care puțini se așteptau. Fostul edil se va putea căsători în pușcărie. Astăzi s-a aprobat cererea făcută de Mazăre în acest sens, informează jurnaliștii de la Realitatea.net.

Fostul primar al Constanței se va căsători în pușcărie. În urmă cu puțin timp, Radu Mazăre a primit vestea: s-a aprobat cererea făcută și se va putea însura cu iubita lui, Roxana.

Nunta ar trebui să aibă loc chiar în ziua în care Radu Mazăre își sărbătorește ziua de naștere, pe 5 iulie.

După ce se va însura, Radu Mazăre va deveni imediat și naș, alături de viitoarea sa soție.

Radu Mazăre şi iubita sa Roxana Mihalache au depus dosarele în cadrul Administraţia Naţională a Penitenciarelor, urmând să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când fostul edil al Constanței împlineşte 51 de ani. Potrivit mirilor, va fi o ceremonie simplă, urmând să fie prezente doar 10 persoane, o parte din familia Roxanei, o parte din familia lui Mazăre.

Citește și:

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Vești pentru toți angajații! Veți primi compensații dacă lucrați în această zi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare