sursa foto:  romaniatv.net

Vești bune pentru români! Unde își vor putea plăti aceste taxe

Cetăţenii care doresc să plătească taxa pentru paşaport vor avea la dispoziţie, începând cu 3 ianuarie 2019 mai multe modalități de plată.

„De la începutul anului, Trezoreria Statului, instituţie din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, va închide cele două puncte de lucru din Plaza România şi Parklake Shopping Center”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Cetăţenii au la dispoziţie mai multe modalităţi pentru plata taxei de paşaport: la casieriile unităţilor CEC Bank, prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal, on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului, de la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului, în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului şi la casieriile Instituţiilor Prefectului.

„Pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor recomandăm cetăţenilor să facă programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz timpul de aşteptare la ghişeu fiind zero”, se arată în comunicat.

Vezi și

Se aplică de la 1 ianuarie 2019! Ce decizie a luat Guvernul

Salarii mai mari pentru acești politicieni! Ce indemnizații vor primi din 2019

Important! Din 2019 va apărea o nouă pensie. Despre ce este vorba

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare