sursa foto:  cristim.ro

Vești bune pentru români! Vor apărea noi locuri de muncă! Acest gigant al automobilelor va deschide o nouă fabrică

Grupul german Daimler, care deține și brandul Mercedes, printre altele, a anunțat că se extinde în România. Halele de producție vor avea o suprafață totală de 54.000 de metri pătrți și vor fi asamblate în Zona Ardealului, acolo unde grupul are deja o fabrică.

“Extinderea producţiei de cutii de viteze la Sebeş subliniază importanţa, flexibilitatea şi performanţa ridicată a centrelor de producţie din România în cadrul reţelei globale powertrain Mercedes-Benz Cars. Unitatea din Sebeş joacă un rol cheie în strategia de furnizare a transmisiilor de ultimă generaţie către fabricile de autoturisme Mercedes-Benz din toată lumea, într-un mod flexibil şi eficient”, a spus directorul de producţie al Powertrain Mercedes-Benz Cars, Frank Deiss.

Transmisiile automate care echipează automobilele Mercedes-Benz sunt produse în cadrul reţelei de producţie Powertrain, la sediul central din Untertürkheim, în Germania, şi la fabrica Star Assembly din Sebeş, România.

Noua transmisie automată cu dublu ambreiaj 8G-DCT a fost prezentată pentru prima dată în conexiune cu motoarele diesel care echipează noul model al clasei B, care este livrat clienţilor începând cu februarie 2019. Şi alte modele din noua familie de autoturisme compacte vor fi echipate cu 8G-DCT, potrivit companiei.

Citește și:

SURSE Rămasă fără șef, Armata Română mută în forță! Operațiunea ‘Echiparea’

Intervenție de ultim moment în emisiunea lui Rareș Bogdan! Informații-dinamită în războiul momentului: ‘Matematica nu poate fi schimbată’

Mare atenție,șoferi! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare