sursa foto:  telegrafonline.ro

Vești! În ședința din 23 aprilie ar putea fi adoptat un nou proiect

Consiliul General al Municipiului Bucureşti ar putea adopta, în şedinţa din 23 aprilie, un proiect privind darea în folosinţă Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), prin contract de comodat, a 106 ambulanţe achiziţionate de Municipalitate, care au costat peste 47,6 milioane de lei. 

Proiectul de hotărâre prevede şi aprobarea modelului contractului de împrumut de folosinţă (comodat) dintre Municipiul București şi SABIF. Contractul se va încheia pe o perioadă de 5 ani. Valabilitatea contractului începe la data semnării lui şi a predării ambulanţelor, dată la care începe şi executarea contractului a cărui durată se încheie la împlinirea termenului de 5 ani, perioadă ce se prelungeşte prin acordul părţilor.

Pe 1 august 2018, primarul general, Gabriela Firea, anunţa semnarea contractului pentru achiziţia a 106 ambulanţe de urgenţă destinate SABIF. „Câştigătorul acestei licitaţii este compania Deltamed. (…) Aceste 106 ambulanţe de urgenţă rămân în proprietatea Primăriei Capitalei, dar ele vor fi utilizate de către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, care are mare nevoie de înnoirea parcului de ambulanţe”, spunea Gabriela Firea.

Potrivit Municipalităţii, 89 sunt ambulanţe de tip B, destinate intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor, şi 17 ambulanţe de tip C, destinate urgenţelor medicale cu prioritate maximă şi transportului medical asistat al pacientului, informează dcnews.ro

Vezi și

EXCLUSIV Ce ascund, de fapt, oamenii lui Carmen Dan – Adevărul a ieșit la suprafață

Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

Vești pentru angajați! Ce se întâmplă cu contractele de muncă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare