sursa foto:  capital.ro

Victor Ponta, atac devastator: ‘PNL este noul PCR. Nu am făcut niciodată la fel ca Orban! Niciodată!’

Liderul Pro România, Victor Ponta, a criticat dur Guvernul Orban pentru cele o sută de ordonanțe de urgență date în câteva luni de guvernare deși înainte să ajungă la putere liberalii spuneau că ar interzice OUG-urile.

 

”#NESIMTIRE MAXIMA ! Guvernul Orban a dat 100 de ordonante de urgenta in primele 7 luni din 2020 !!!

Nu este singurul record negativ / mai detine recordul de ordonante date intr-o zi ( 25) / mai detine recordul atacarii la CCR de catre PNL a propriilor ordonante / mai detine recordul celor mai multe ordonante declarate neconstitutionale ! Dar nu le pasa – nu dau doi bani pe Constitutie sau pe oameni !

 

In 2017 Ludovic Orban anunta ca “ar interzice ordonantele de urgenta” / in 2020 a emis deja 100 in primele 7 luni ( 25 intr-o seara)!!!

 

Mai au in fata doar Avocatul Poporului si Curtea Constitutionala ( in Parlament, cu toata opozitia ProRomania, PSD si USR le voteaza tot ce vor celor de la Guvern – inclusiv Guvernul) / Romania s-a autosuspendat din Martie de la CEDO – si nu cred ca mai revine / PNL este noul PCR / in 2021 o sa termine si cu Avocatul Poporului si cu CCR – dupa care o sa ne uitam la Coreea de Nord sa vedem ce mai avem de facut !

Ps – haterii si oamenii cu gandire putina si hraniti cu Propaganda au mereu un singur raspuns la criticile mele : “lasa Ponta ca si tu ai facut la fel” 🤯/ asa ca le raspund deja : NU am facut niciodata la fel ca Orban ! Niciodata! Ca exemplu in 2015 am adoptat 52 de ordonante de urgenta ( Orban a dat deja 100 – si inca nu e 1 Iulie)! Asa ca – mai ganditi putin ca nu va strica!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citește și:

Cine sunt milionarii care și-au construit un palat în cartierul Primăverii, lângă reședința lui Klaus Iohannis

Marcel Vela a promis: Ne-a asigurat că până la data de 1 septembrie va fi adoptată

EXCLUSIV Penitenciarul Rahova, confirmare de ultimă oră, în scandalul interviului dat de Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare