sursa foto:  business-review.eu

Victor Ponta dezvăluie marele tun pe care vrea să-l dea Guvernul Orban! ‘Ca să nu mai întrebați de ce a cerut PNL prelungirea cu 30 de zile!’

Fostul premier Victor Ponta lansează acuzații grave la adresa Guvernului Orban și face publice o serie de informații incendiare.

Ponta dezvăluie că Guvernul PNL se pregătește să facă o achiziție estimată la maximum 193.200.000 de lei fără TVA, în schimbul acestor bani Executivul dorind să cumpere măști de protecție.

Sa explicam din nou de ce vrea Guvernul sa prelungeasca Starea de Alerta !

Vineri au lansat din nou o licitatie “PRIN PROCEDURA DE NEGOCIERE FARA PUBLICARE PREALABILA” pentru masti faciale !!!

1. Suma este de 193 milioane de RON plus TVA = aprox 50 milioane de Euro ( adica pensia minima platita lunar catre 200.000 pensionari)!

2. Termenul de depunere a ofertelor este pana MAINE (n.r. – marți, 16 iunie) LA ORA 15!!! Prietenii stiu de ce ( nu e asa ca aveti toti pe acasa cam 100 de milioane de masti sa veniti maine cu ele😱😱😱)

3. Pretul de achizitie este de 1,68 RON plus TVA ( oamenii rai spun ca acum poti sa importi cate masti vrei din Turcia cu 0,48 RON)

4. Au schimbat specificatia tehnica din “masti chirurgicale” in “masti faciale de uz medical” / si au scos cerinta sa fie “rezistente la stropit” ( deci pot fi oricum )

5. Saptamana asta pleaca 50 de milioane de Euro de la Buget – ca tot nu are Guvernul bani pentru alocatii🤬!

Totul este posibil in Stare de Urgenta! Altfel trebuia licitatie deschisa si transparenta! Ca sa nu mai intrebati de ce a cerut PNL prelungirea cu 30 de zile!”, dezvăluie Ponta.

Vezi și EXCLUSIV Poliția e gata de asediu! Achiziții la foc automat: 25.000 de pistoale, un milion de cartușe, bastoane cu electroșocuri și căști de protecție cu vizor

Scandal de proporții la Poliția Capitalei: ‘E de-a dreptul ca la Miliție. Țipăm pentru că ne-am săturat de acuzații, controale, șicane și alte mizerii’

Scandal total între Raed Arafat și doctorul care solicitat să se infecteze cu coronavirus: ‘Să vă pregătiți’, ‘Iarăși mințiți?’

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare