Victor Ponta iese la rampă cu dezvăluiri: ‘În 23 octombrie, acum patru luni, am avut o întâlnire cu Iohannis, apoi cu Orban și le-am spus că e o mare greșeală’

După ce Ludovic Orban și-a depus demisia, liderul Pro România a făcut dezvăluiri șocante.

Acesta a declarat la Antena3 că:

”În 23 octombrie, acum patru luni, am avut o întâlnire cu Iohannis, apoi cu Orban și le-am spus că e o mare greșeală. Le-am spus ca va fi dezastru. Au cumpărat parlamentari până au reușit să-l treacă! Și la ce bun? Pentru ce și pentru cine? Azi au ajuns la ce le-am spus eu în 23 Octombrie – dar este foarte tărziu; și foarte scump pentru România!”, a zis Ponta.

Liderul Pro România a mai scris pe contul personal de Facebook că România a pierdut patru luni importante, iar șansele de a avea un buget echilibrat s-au pierdut.

”România a pierdut 4 luni importante și se află acum într-o criză mai gravă decât în Octombrie! Iar șansele de a avea un buget echilibrat, fonduri europene, investiții în sănătate și educație, alocații și pensii crescute – totul s-a pierdut! De ce? Cine plătește? Plătește cineva?”, a spus liderul Pro România.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare