sursa foto:  g4media.ro

Victor Ponta: ‘Mă cam bate Rareș Bogdan’

Fostul premier al României, Victor Ponta, joacă trei săptămâni pe lună golf, conform unor apropiați ai săi. De altfel, Ponta a confirmat că joacă mult golf.

Unul dintre partenerii săi de golf este chiar prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, după cum a declarat chiar fostul premier al României.

„O săptămână pe lună e la birou și alte trei joacă golf”, a declarat, pentru Digi24.ro, sub protecția anonimatului un apropiat al fostului prim-ministru.

Da, joc mult golf. Aș juca în fiecare zi, dar nu se prea poate. Când mă lasă Daciana, joc…”, a confirmat Ponta, care a adăugat că s-a apucat de golf după ce n-a mai fost prim-ministru și după ce n-a mai putut să joace baschet, „pentru că m-am îngrășat și pentru că trebuie să fac totuși mișcare”.

Conform sursei citate, când îl întrebi cu cine joacă golf de obicei, Ponta devine brusc foarte discret. În timpului discuției a scăpat, totuși, un nume: „mă cam bate Rareș Bogdan”.

La fel, când îl întrebăm despre terenurile sau țările unde joacă golf, el amintește doar de terenul de golf de la Alba Iulia, deși mai multe informații publicate în presa ultimilor ani îl arătau participând la competiții de golf în Turcia, Dubai sau Bulgaria.

„La golf e în fiecare week-end o competiție. Joc, dar ca amator, nu profesionist”. Chiar în aceste zile, Victor Ponta să află în vacanță în Anglia, „cu fetele mele, cu familia mea”, a precizat el.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare