Video. Conserve de pește pline cu viermi! Acuzații grave la adresa unui cunoscut lanț de magazine: ‘Rușine să le fie!’

Update, marți, 31 octombrie 2023, ora 10:58. Reprezentanții Carrefour România au oferit o reacție pentru Bugetul.ro: ‘Am retras de urgență de la raft toate loturile ale produsului respectiv din magazin’. Continuarea AICI!

Scandal uriaș! O familie din comuna Bâcleș, județul Mehedinți, lansează acuzații grave la adresa unui cunoscut lanț de magazine din Drobeta-Turnu Severin.

Membrii familiei susțin că au cumpărat, la 27 octombrie 2023, conserve cu șprot în sos tomat.

Când au vrut să-l consume însă, oamenii au acuzat că acestea erau pline cu viermi.

Facem precizarea că, în această seară, le-am trimis un e-mail reprezentanților Carrefour, pentru a obține un punct de vedere. În momentul în care îl vom avea, îl vom face public.

Astăzi am luat și sunt pline de viermi. E ceva sub orice critică. Așa ceva nu am întâlnit! N-am cuvinte.

Uitați viermii! Rușine să le fie! Uitați și dumneavoastră, bonul de astăzi, 27.10.2023!

Uitați, plin de viermi! Muncește omul, o femeie bătrână care are pensie mai mică, muncește să mănânce și ea o cutie de pește și uitați și dumneavoastră ce mănâncă”, se plâng oamenii pe filmarea ajunsă în spațiul public.

Apelul făcut de familie:

„Ajutor domnule Alin Ghiciulescu!

Imagini șocante!

Familia Gujbă din comuna Bâcleș, Mehedinți, aduce acuze grave și a trimis imagini greu de crezut că ar fi adevărate, cu mai multe conserve, ce ar avea capacele umflate, ( răsuflate), si in conserve viermi. Conservele sunt cumpărat de la un supermarket de renume din Severin, e (Șprot în sos tomat), doar că au avut o mare surpriză când au vrut să le consume: În cutie colcăie viermii prin sosul tomat!”.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare