sursa foto:  romanialibera.ro

Video Doi politicieni, la un pas să se rupă în bătaie! S-au înjurat ca la ușa cortului

Doi politicieni au fost la un pas să se ia la bătaie într-un restaurant! S-au înjurat ca la ușa cortului în localul respectiv.

Un deputat PSD, pe numele său Daniel Suciu, s-a certat cu primarul Traian Ogâgău, edilul liberal din Sângeorz-Băi.

Suciu acuză că edilul l-a înjurat ca la uşa cortului, apoi a împins spre el masa dintr-un local. Deputatul a făcut publice imaginile cu scandalul, surprinse de camerele de supraveghere ale localului în cauză.

Acestea îl surprind pe Traian Ogâgău cum se apropie de acesta, îi spune ceva, după care trântește violent un scaun de la masă și pleacă. Scaunul mai apoi zgâlțâie masa, iar paharele de pe ea se varsă și se sparg, scrie Antena3.ro.

Suciu: „Nu permit nimănui să mă amenințe”

„Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are și altele mai grave la activ.

Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini.

Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice și că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. PS-am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria”, a scris Daniel Suciu, pe pagina de Facebook.

Întrebat de la ce a pornit totul, Suciu a spus la Antena 3 că „de la absolut nimic. L-am rugat să ia loc la masă (…) nu ştiu ce dorea să facă, să mă provoace, să mă înregistreze, nu ştiu”.

Vezi și

EXCLUSIV Meritocrație marca PNL! Un vânzător de produse din aloe, șef la Apele Române!

‘Blonda lui Boc’, ‘furată’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe lună, pentru secretara MAI!

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare