sursa foto:  riseproject.ro

Video. Fiul lui Sile Cămătaru a fost adus în țară, în această noapte! Fusese capturat în Germania, în ianuarie 2021!

Albert Balint, zis Bebe al lui Cămătaru, fiul lui Sile Cămătaru, a fost adus în România.

La data de 24.09.2020, Judecătoria Slatina a emis mandatul de arestare preventivă nr.10, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea de infractiuni la regimul circulatiei, pe numele lui Balint Albert Florian.

Însă fiul lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fugit din țară.

Aflat pe lista „Most Wanted” a Poliției Române, Bebe al lui Cămătaru a fost capturat de autoritățile din Germania, el fiind extrădat în această noapte.

„Astăzi, 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 33 de ani, din Bucuresti, pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Inculpatul a fost preluat de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale.

Se afla in urmărire internațională, pe lista Most Wanted a Poliției Române, fiind depistat în ianuarie 2021, in urma colaborării dintre autoritățile judiciare române și germane”, transmite Poliția Capitalei.

Vezi și

E super veste pentru toți cei care caută un loc de muncă! În curând se vor face angajări masive la stat. Un nume greu din Coaliția de guvernare a făcut anunțul

Acești angajați au dat lovitura! Vor avea salariile mărite cu 75%

Raluca Turcan: 800.000 de pensionari trăiesc cu o pensie minimă socială de 800 de lei

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare