sursa foto:  shakarasquare.com

Se vinde un fost GIGANT al economiei românești! Anunțul a fost făcut de compania care s-a ALIAT, recent, cu frații „Dedeman”

În urmă cu 20 de ani era un gigant al economiei românești. Acum, respectiva companie se vinde. Anunțul a fost făcut de o societate care s-a aliat, recent, cu frații Dragoș și Adrian Pavăl.

Una dintre cele mai mari companii din domeniul petrolier din România în urmă cu 20 de ani, rafinăria Rafo din Oneşti, este scoasă la vânzare cu un preţ de pornire de 60 de milioane de dolari, potrivit unui a­nunţ al CITR, administratorul judiciar al Rafo SA.

Licitaţia va avea loc la 13 aprilie 2018, iar anun­ţul de vânzare vine după ce Tribunalul Ba­­cău a decis la finalul lunii februarie să ac­cepte planul de reorganizare al Rafo Oneşti. „Confirmă planul de reorganizare judiciară a debi­­toarei RAFO SA, cu sediul în Oneşti (…), propus de către administratorul judiciar al debitoarei, CITR Filiala Bucureşti SPRL”, se arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, conform zf.ro.

CITR Group a lansat, la început de martie, împreună cu frații „Dedeman”, cu Dan Șucu și cu Astra Rail Management, platforma ROCA.

Vezi și Mega – surpriză! Ce job are acum Irina Tănase, iubita lui Dragnea

(DOVADĂ VIDEO) Lovitură de TEATRU! Kaufland face publice IMAGINILE care răstoarnă situaţia

Prejudiciu URIAȘ! Procese grele între statul român și cel mai cunoscut club din România! Un fost ministru, și el implicat! Procurorii SUSPECTEAZĂ un abuz în serviciu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare