sursa foto:  cotidianul.ro

Violeta Alexandru: ‘De ce PSD îi face pe oamenii care muncesc duşmanii pensionarilor?’

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că „grija” sa este ca „oamenii să aibă pensiile corect calculate şi primite la timp”, dar nu le vinde iluzii şi nu îi minte. „PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi rău, dacă îi lăsam să decidă în continuare. Nesăbuinţa deciziilor prezente va împovăra viitorul copiilor noştri”, spune Alexandru.

Sunt oameni care ne-au spus că ne va costa electoral decizia de a creşte pensiile în funcţie de posibilităţile bugetare lăsate de criza economică din acest an şi nu cu 40%. Guvernul a decis cu respect pentru pensionari – 14% (cea mai mare creştere de până acum) şi cu responsabilitate pentru cheltuielile bugetare. Pensiile se plătesc din contribuţiile oamenilor care muncesc.

Aceşti oameni fac tot ceea ce se poate să menţină locurile de muncă. De ce PSD îi face pe oamenii care muncesc duşmanii pensionarilor?, a scris, marţi, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Ea a afirmat că România este singura ţară din Europa care a decis creşterea pensiilor în anul în care economia a fost grav afectat.

PSD este iresponsabil. Ne înrăieşte! Unde am ajunge dacă am continua cu PSD? Grija mea este ca oamenii să aibă pensiile corect calculate şi primite la timp. Nu vând iluzii, nu mint, nu speculez greutăţile oamenilor. PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi rău, dacă îi lăsam să decidă în continuare. Nesăbuinţa deciziilor prezente va împovăra viitorul copiilor noştri, a conchis ministrul Muncii.

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare