sursa foto:  romanialibera.ro

Violeta Alexandru, vești pentru pensionari: ‘Nu mai trebuie să le facă poștașul program de stat în casă’

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, vine cu vești bune pentru pensionarii care primesc pensia pe card.

Alexandru a anunțat, pe Facebook, că mai e puțin și se adoptă în Parlament proiectul de lege prin care pensionarii care primesc pensia pe card să primească talonul mov în format electronic, fără a mai fi nevoie să mai aștepte poștașul să li-l aducă.

„Am trecut și de Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Îmi e drag să văd lucrurile mișcându-se.

Mai este puțin și se adoptă în Parlament proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card vor putea opta pentru primirea talonului mov în format electronic. Nu mai trebuie să le facă poștașul program de stat în casă pentru primirea talonului. Mai puțini bani publici în contractul dintre Ministerul Muncii/prin Casa Națională de Pensii Publice și Poșta Română. Se pot face alte lucruri cu acești bani mai ales că sunt pensionari care știu să folosească tehnologia. Uite așa, cu pași mici, schimbăm lucrurile. Marile reforme înseamnă lucruri concrete pentru oameni.

Astăzi am primit Raport de adoptare la Comisia de muncă (comisia sesizată în fond). Urmează votul final în plenul Camerei Deputaților.

L-am susținut în comisiile prin care a trecut.

PSD l-ar fi amânat. Inventase tot felul de motive, gen că în proiect ar fi bine să se introducă și alte obiective de digitalizare. Urma să stăm pe loc până rezolvam toate problemele de digitalizare ale României prin acest proiect care, de fapt, țintește rezolvarea unei probleme ce poate fi rezolvată simplu și eficient. Ei nu sunt în stare să își facă propriile proiecte dar le-ar bloca pe ale altora. Ce ușor e de dat din gură. Mai greu e cu munca efectivă. Treaba lor, noi ne vedem de lucruri concrete pentru oameni.”, spune Violeta Alexandru.

Vezi și

EXCLUSIV SURSE din MAI răspund la acuzațiile sindicaliștilor, referitoare la angajările din sursă externă! ‘Pregătirea este o etapă obligatorie!’

SURSE Planul lui Florin Cîțu, scos la suprafață! De ce a intrat ‘all-in’ în lupta cu USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare