sursa foto:  qmagazine.ro

Viorica Dăncilă, atacată dur:’Viorica mai bine demisionează! Ești analfabetă’

Un important membru al liberarilor o atacă dur pe Viorica Dăncilă. După ce a spus despre ea că este tută și anaflebtă, acum revine și afirmă că este lipsită de onestitate.

Liberalul Florin Roman, care a ieri a făcut-o pe  Viorica Dăncilă „tută” şi „analfabetă” revine cu un mesaj azi, în care precizează că preţuieşte toate femeile care sunt harnice şi oneste. „Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste!”, scrie liberalul pe pagina de Facebook.

„Pretuiesc toate femeile, care sunt harnice și oneste, care își construiesc cariera profesionala pe munca lor. Care nu au nevoie sa fie impuse de șefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica, tu nu poți vorbi in numele femeilor oneste! Decât sa faci zi de zi România de ras, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70 % dintre romani spun ca ești analfabeta!”, scrie deputatul.

Vești uriașe pentru mii de români! SCADE o taxă importantă

Vești bune pentru mii de români! O taxă importantă va scădea semnificativ! Potrivit unei inițiative aflate în dezbatere la Senat, taxele pe care mii de români le au de plătit, vor putea scădea de 10 ori. Scopul propunerii este de a sprijini cetățenii care vor să… Citește AICI ce TAXĂ importantă va scădea de 10 ori, dar și cine sunt românii care se vor bucura de acest beneficiu…

 

Vezi și:

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

Vești pentru șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Se schimbă vârsta de pensionare pentru mii de români- Vezi dacă ești vizat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare