sursa foto:  politico.eu

Viorica Dăncilă, rugăminte către Klaus Iohannis și Ludovic Orban: Spuneți un cuvânt de apreciere pentru doamnele și domnișoarele care în aceste zile salvează România

Fostul premier, Viorica Dăncilă a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care îi roagă pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban să spună un cuvânt de apreciere pentru „doamnele și domnișoarele care în aceste zile salvează România”.

„Inundați de ordonanțe militare, măsuri de forță, carantină și izolare sau ieșiri solemne prezidențiale ori guvernamentale, ignorăm un fapt simplu: în linia întâi a bătăliei împotriva coronavirusului sunt femeile!

Pentru că două treimi dintre medicii din România sunt femei, iar peste 80% din personalul sanitar mediu și auxiliar e format din femei!

Respect și prețuire pentru dumneavoastră, cele din linia întâi! Iar pentru domnii Iohannis, Orban și Vela, o rugăminte: spuneți un cuvânt de apreciere pentru doamnele și domnișoarele care în aceste zile salvează România. Pentru că merită!”, scrie Dăncilă pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare