sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

În plină pandemie de coronavirus, gigantul Lidl România face o mutare de care trebuie să afle toți clienții săi.

Parte a grupului german Schwarz, Lidl a decis să schimbe programul de funcționare al magazinelor sale, începând cu data de 30 martie.

Potrivit noului program, din 30 marte, toate unitățile Lidl vor funcționa, în intervalul Luni-Sâmbătă, între orele 07:30-21:00, cu excepția magazinului din Blaj, care va fi deschis de la 08:00 la 21:00.

Dumnica, toate magazinele Lidl vor funcționa între 09:00-18:00.

De la 1 martie, Lidl a mărit salariile la 2.500 de lei net

Începând cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.000 lei brut, adică aproximativ 2.500 lei net. Odată cu majorarea venitului minim, compania extinde și pachetul de beneficii și compensații pentru toți angajații, consolidându-și astfel poziția de lider în topul angajatorilor din retailul alimentar. Printre cele mai atractive beneficii nou introduse se numără: o zi liberă cu ocazia zilei de naștere, o zi suplimentară de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani în companie, precum și creșteri ale sporurilor speciale. Prin toate aceste măsuri, toți angajații Lidl vor beneficia de creșteri ale venitului pe parcursul anului financiar 2020. În plus, anul acesta, compania va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara”, informa Lidl, într-un comunicat de presă, emis în luna februarie.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 7.500 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele țării.

Vezi și Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare