sursa foto:  g4media.ro

Vești pentru pensionari! Violeta Alexandru a făcut un anunț important

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a făcut,la România TV,declarații referitoare la pensii.

 

”În România cei care nu au venit sunt in responsabilitatea autorităților locale. Vom lua măsuri care să vină în sprijinul acestor oameni”

”Avem intenția, dar depinde de disponibilul de cash, în niciun caz pensiile nu vor întârzia. La momentul în care vom lua o decizie voi anunța oficial, facem mai multe analize în acest sens, există disponibilitate și de la Poșta Română. Am insistat, am cerut si am toate asigurarile ca oamenii isi vor primii pensiile la timp. Cei pe card la data stabilita, si cei numerar”, a declarat ministrul.

”Cu privire la somajul tehnic, incepand de maine asteptam solicitarile angajatiilor la ANOFM in vederea depunerii celor 2 documente. Plata se va face conform legii in 15 zile, dar mi-am rugat colegii, acolo unde au fost probleme le-am rezolvat si am asigurarea ca platile se vor face imediat ca angajatorii sa-si plateasca angajatii”

”Pe de alta parte, celelalte forme de munca se vor prezenta tot de maine. Odata ce luna martie s-a inchis cu o declaratie respectiv cu o cerere prin care vor solicita, nu este necesara deplasarea. Angajatorii pot sa trimita prin email, iar cei care sunt in alte forme de munca vor trimite cele 2 documente prin email catre AJPSI-uri”  , a declarat Violeta Alexandru.

”Dacă vă fi o nouă reglementare, vom fi pregătiți” , a încheiat aceasta.

Vezi și:Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare