sursa foto:  agerpres.ro

Virgil Guran își retrage declarația despre cum îi liniștea pe primari cu lăutari și băutură: A fost în spirit de glumă

Noul vicepreședinte al PNL pe probleme de Apărare, Virgil Guran, a făcut, vineri, la Consiliul Național al PNL, o declarație despre cum îi liniștea, cu lăutari și băutură, pe primarii care cereau bani de proiecte,

Ulterior, la B1 TV, Guran a afirmat că declarația sa a fost în spirit de glumă, „un pamflet”.

Trebuie să înțeleagă toată lumea că a fost pusă într-un context, să zicem ca un fel de pamflet pentru a arăta o realitate, că anul trecut nu s-a prea rezolvat nimic cu proiecte pentru dezvoltarea localităților și primarii sunt nemulțumiți.

De când au venit Ciucă și Bode, au început să se miște lucrurile și avem mare încredere și suntem convinși că n-o să ne dezamăgească.

Dacă vă uitați la discursul meu, știți că eu mai am stilul ăsta de a face în spirit de glumă. A fost în spirit de glumă că, sincer, prinde la oameni.

Dacă vii cu discursuri plictisitoare, nu se mai uită nimeni la tine. Dovadă că, și trebuie reținut, am câștigat cu 80% alegerile în fața contracandidatului meu, că oamenii au înțeles că le țin partea și trebuei să mișcăm lucruri. (…) Am vrut să scot în evidență, într-un fel de pamflet, că trebuie să rezolvăm lucrurile astea, că, uite, gazele încă nu sunt rezolvate, nu sunt rezolvate drumuri etc. Iar primarii, sincer, nu mai au răbdare și pe bună dreptate, că oamenii îi presează. Le spun: „uite că intru în noroi când ies din casă, nu am gaz, lemnul s-a scumpit, sunt probleme!”.

Am spus-o în acest sens și sub formă de glumă pentru poate a nu supăra pe unii și a atrage atenția mai aplecat asupra acestui lucru. Acum că unii jurnaliști au interpretat într-un anumit fel… Cei care mă cunosc știu că sunt un tip echilibrat și nu fac lucruri de genul ăsta care să pară sărite de pe fix. E tipul meu de discurs în general”, a explicat, la B1 TV, Virgil Guran.

Declarația făcută de Guran la reuniunea Consiliul Național, vineri:

„Și vă spun ceva, din experiența de președinte al organizației de la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor. când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: ”Domne cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta.

A mers de vreo două ori, după aceea mă gândeam cum să le rezolv. I-am trimis cu proiectele de la CNI la Anghel Saligny, apoi pe AFM, apoi pe POR. Că până se iau avizele trece timpul. Nu se mai poate așa ceva, dragi colegi. Trebuie să facem de așa natură ca lucrurile să se miște. Am mare încredere în noul președinte, noul secretar general”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare