sursa foto:  digi24.ro

Virgil Popescu rupe tăcere în scandalul facturilor uriașe la energie: ‘Îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile la energie au crescut’

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că își dorește ”să afle toți românii cauzele pentru care prețurile la energie și gaze au crescut”.

Am votat pentru înfiinţarea comisiei parlamentare care anchetează creşterea preţului la energie şi gaze, deoarece îmi doresc să afle toţi românii cauzele pentru care preţurile au crescut. Iată unul dintre motive: nu s-a mai pus în funcţiune nicio unitate nouă de producţie a energiei electrice din anul 2015, de la construirea capacităţilor de energie regenerabilă„, a declarat ministrul.

Conform ministrului de resort, la ora actuală se lucrează la o ordonanţă ce vizează „protecţia a milioane de români împotriva creşterii preţului la energie electrică şi gaze naturale”.

Mă uit în urmă şi văd ce miniştri au fost… şi voi veni la audieri ca să explic ce s-a întâmplat şi ce se întâmplă, acum, în sistemul energetic naţional. Voi arăta, de asemenea, măsurile pe care le luăm pentru protejarea consumatorilor casnici. La minister lucrăm, în momentul de faţă, la o ordonanţă pentru protecţia a milioane de români împotriva creşterii preţului la energie electrică şi gaze naturale. Ordonanţa vine în completarea Legii consumatorului vulnerabil din energie„, a precizat Virgil Popescu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare