sursa foto:  Facebook/pexels

Vlad Pascu ar putea scăpa de închisoare după tragedia de la 2 Mai! Planul diabolic pus la cale de familia tânărului

Vlad Pascu, tânărul care a omorât doi studenți în timp ce conducea autoturismul sub influența drogurilor în Vama Veche, ar putea scăpa de închisoare. Familia acestuia a făcut un plan prin care încearcă să îl scape de detenție. Avocații familiei Pascu au trimis o adresă de mediere către membrii familiilor ai căror copii au fost uciși în tragedia de la 2 Mai, în încercarea de a ajunge la o înțelegere.

Prin această mediere, familia Pascu dorește să arate grija față de victimele acestei tragedii. Pe de altă parte, avocatul familiilor celor decedați, spune că ceea ce încearcă familia lui Vlad Pascu, nu este decât o cale de a micșora pedeapsa și nimic mai mult. Avocatul Adrian Cuculis subliniază că nu este decât o încercare meschină și parșivă de a arăta judecătorilor că tânărul drogat a încercat diminuarea consecințelor infracțiunii. Cum era de așteptat, s-a refuzat această încercare de mediere de către cei implicați, precizându-se că în spatele acestui plan se ascunde o cu totul altă intenție din partea familiei Pascu.

Pe Vlad Pascu îl paște până la 20 de ani de închisoare pentru tragedia din luna august de la 2 Mai, după ce intrat cu autoturismul, sub influența drogurilor, într-un grup de tineri, doi dintre aceștia decedând pe loc. Imediat după incident, acesta a fugit de la locul faptei, în timpul anchetei ieșind la iveală o serie de nereguli și greșeli făcute de polițiști, care dacă erau evitate, această tragedie ar fi putut fi evitată.

Citește și: Se încing spiritele în IPJ Constanța după tragedia de la 2 Mai! Polițiștii se pregătesc de răscoală

IPJ Constanța, ”decapitat” de ministrul de Interne

După tragedia de la 2 Mai, ministrul de Interne Cătălin Predoiu a anunțat că Inspectoratul de Poliție Județean Constanța va fi reorganizat, însă după ce a fost adus un nou șef, s-au luat o serie de măsuri care nu sunt pe placul polițiștilor din județ, precizând că nu sunt normale. Acestora li se impune un alt program de lucru, în condițiile în care ei sunt cu efective extrem de reduse și un program despre care ei spun că nu face altceva decât să-i obosească până la limită, subliniind că nu se pot reface pentru a reveni pe teren și pentru a-și exercita funcția la capacitate maximă. 400 de polițiști au anunțat că vor participa la un protest ce va avea loc în fața Inspectoratului de Poliție Constanța săptămâna viitoare, mai exact pe 31 ianuarie, între orele 12.00-16.00.

Nu rata: Răsturnare de situație în cazul 2 Mai! Adolescenții uciși de Vlad Pascu, găsiți și ei vinovați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare