sursa foto:  adevarul.ro

Volodimir Zelenski anunță că forțele militare ucrainene ‘mătură pe jos’ cu armata rusă: ‘Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson și din sudul țării noastre în general’

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că armata rusă a fost ”expulzată” din regiunile nordice şi din Insula Şerpilor. ”Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson şi din sudul ţării”.

Am expulzat armata rusă din regiunile nordice. Am expulzat invadatorii din Insula Şerpilor. Ei simt deja că a venit timpul să fugă din Herson şi din sudul ţării noastre în general. Va veni timpul când vor fugi din regiunea Harkov, din Donbas, din Crimeea… Şi toţi cei care pot ajuta în acest sens, ar trebui să o facă”, a afirmat Zelenski în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare.

 Acesta cere populaţiei să raporteze, în siguranţă, ”informaţii importante despre inamic,”.  

Dacă îi cunoaşteţi pe cei care îi ajută pe ocupanţi sau justifică agresiunea, vă rugăm să raportaţi şi acest lucru. Nu uitaţi să îi ajutaţi pe oamenii noştri din teritoriul ocupat care au rămas singuri sau fără comunicare. Vorbiţi cu ei, susţineţi-i, spuneţi-le despre lupta noastră şi despre posibilităţile de evacuare către un teritoriu liber”, a mai afirmat preşedintele.

Acesta a adăugat că Ucraina trebuie să salveze cât mai multe vieţi, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare