sursa foto:  antena3.ro

Zilele Bucureştiului 2018-Dan Bittman dezvăluie câți bani a primit Rod Stewart de la Primăria Capitalei: ”Atenție, tot bani publici!”

Evenimentul ”Zilele Bucureştiului” debutează vineri seară, la ora 17 00, si va avea loc in Piata Constitutiei. Puteți merge, până duminică, la a cincea ediţie a show-ului 3D videomapping iMapp Bucharest. De asemenea, vor avea loc și concerte cu artişti consacraţi, precum Rod Stewart, Hurts şi Gheorghe Zamfir.

Solistul trupei Holograf a dezvăluit ce sumă fabuloasă a dat Primăria Capitalei pentru a-l aduce pe Rod la București. După ce a fost atras într-un imens scandal, Dan Bittman s-a înfuriat.

Totul a pornit de la faptul că presa a publicat suma de bani încasată de solistul trupei Holograf, și de trupa din care face parte, pentru evenimentul organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), care a marcat ”50 de ani de Sector 5”.

„Preţul odei lui Bittman: 11.000 de euro ca prezentator şi 11.000 de euro pentru trupa Holograf!”, a scris Libertatea.

Dan Bittman a reacționat și a divulgat câți bani primește Rod Stewart pentru concertul care va avea loc în Piața Constituției din București, pe 23 septembrie.

„Mi se par niște sume mult mai mici decât, de exemplu, cei 250.000 euro pe care îi primește Rod Stewart de la Primăria Municipiului București, atenție, tot bani publici!, într-un concert în care nimeni nu plătește vreun ban, toată lumea are acces gratuit. Practic, noi primim niște sume care nu sunt nici 1%, 2% sau 5% din ceea ce primesc unii artiști care vin să presteze, atenție, tot din bani publici”, a spus Dan Bittman pentru Libertatea.

Rod Stewart va cânta pe 23 septembrie în Capitală, în ultima zi a Zilelor Bucureștiului, evenimente prin care Primăria dorește să marcheze 559 de ani de la prima atestare documentară a Capitalei şi, în plus, Centenarul Marii Uniri.

Accesul la concertul artistului de origine scoțiană, în vârstă de 73 de ani, va fi gratuit.

Vezi și Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

SURSE! Cum poate pierde Liviu Dragnea totul – Decizia prin care rămâne fără scaunul de șef al PSD

EXCLUSIV! Reacție surprinzătoare a Ministerului de Interne în scandalul care ar putea-o costa funcția pe Carmen Dan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare