sursa foto:  clujcapitala.ro

500 de euro chiria în Cluj, cu baia și bucătăria în aceeași cameră – Anunțul care a stârnit o avalanșă de comentarii negative

Un anunț postat pe rețelele de socializare a stârnit adevărate controverse. Postarea a fost făcută pe grupul de Facebook „Chirie CLUJ-NAPOCA (direct de la proprietar)”.

Iar internauții speră să fie doar o glumă. Persoana care a postat anunțul închiriază o locuință contra sumei de 500 de euro, cu baia și bucătăria 2 în 1.

„Ofer chirie, zorilor , 500 euro”, scrie deasupra pozei în care apare o baie și bucătărie „2 în 1”.

„Vreau sa cred ca ii o gluma, nu neaparat amuzantă dar sper ca ii o gluma”, a comentat cineva.

clujcapitala.ro

Blatul din chiuvetă se continuă deasupra vanei, care e decorată cu o perdeluţă tradiţională, iar de la duş, se poate ajunge cu uşurinţă la chiuveta din bucătărie, scrie Ziua de Cluj, citată de Clujcapitala.ro.

“Deci să înțeleg că baia este cu bucătăria?”

“Exact asta e exemplul perfect de ce oferă unii proprietari şi ce pret se așteaptă good one! Aş vrea să agăţ șifonierul pe peretele gol cred că intră perfect.”

“Mai merge o perdeluţă la dulapul de sub plită şi o daţi cu 600.”

“Faci mâncare din cadă în timp ce faci baie.”

“Poate nu ți-ai dat seama dar îi 2 în 1, pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zamă de fasole, gătită îi minunată. Bucătărie, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera??!!”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare