sursa foto:  cotidianul.ro

A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Și-a făcut publică averea! Fost prezentator de televiziune, cel care prezintă „Vocea” Guvernului Dăncilă, Nelu Barbu, și-a completat declarația de avere.

Purtătorul de cuvânt al Cabinetului Dăncilă a ocupat, în 2017, fotoliul de consilier la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, ocazie cu care și-a depus declarația de avere.

În document, Nelu Barbu a completat că încasa 12.190 de lei pe cartea de muncă de la B1 Tv și 51.060 de lei pe drepturi de autor, ceea ce inseamnă că televizunea îl plătea cu 63.250 de lei pe an, adică un salariu lunar de 5.270 de lei, precizează știrilekanald.ro.

Din declarație reiese că Barbu, împreună cu soția, are două terenuri, două apartamente în București și o casă cu o suprafața de 206 metri pătrați în județul Dâmbovița. Nelu Barbu are și un credit la bancă, scadent în 2034, în valoare de 50.941 de lei.

Vezi și Guvernul dezvoltă PROPRIUL LANȚ de benzinării! Unde vor fi amplasate cel puțin 1.000 de stații de alimentare și când vor fi GATA

Totul se schimbă de la 1 iunie: Ce trebuie să știe toți șoferii

DEZORDINE în viața lui Mircea Negulescu! Ce lovitură a primit „Portocală”, după excluderea din magistratură

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare