sursa foto:  digi24.ro

A intrat în vigoare! Banii pe care îi pot cere polițiștii

Schimbare legislativă semnificativă! Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din MAI anunță că polițiștii pot beneficia compensația lunară pentru chirie nu doar în localitatea în care își desfășoară activitatea, ci și pe o distanță de maximum 70 de kilometri de locul unde-și desfășoară activitatea.

Modificarea legislativă a intrat în vigoare la 13 mai 2023, informează, într-un comunicat de presă, SNPPC – organizație ce numără circa 40.000 de membri.

Comunicatul SNPPC

„Politistii trebuie sa depuna rapoarte de chirie pentru locuintele inchiriate pe o arie de 70 km pentru a putea beneficia de noua prevedere legislativa.

La data de 13 mai 2023 a intrat in vigoare modificarea legislativa obtinuta la iniativa SNPPC in anul 2022 https://www.snppc.ro/21-06-2022-comunicat-demersuri-pentru-extinderea-decont-rii-chiriei-p-n-la-70-km-n-jurul-locului-de-munc-bd10954 prin care politistii pot beneficia de compensatia lunara pentru chirie nu doar in localitatea in care isi desfasoara activitatea ci si intr-o locuinta situata la o distanta de maxim 70 km, intr-o alta localitate.

Astfel politistii pot beneficia de compensatia de chirie daca locuiesc in alte localitati pe aria de 70 km.

Indrumam pe aceasta cale toti colegii care sunt idreptatiti sa beneficieze de acest drept si au inchiriata o locuinta pe o arie de 70 km sau vor sa inchirieze sa depuna solicitari in acest sens”, a transmis SNPPC.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare