sursa foto:  Pexels

A plătit aproape 1 milion de euro pentru casa visurilor sale, însă totul s-a transformat într-un coșmar: ”Nu pot schimba nimic”

A plătit aproape un milion de euro pentru casa visurilor sale, însă totul s-a transformat într-un mare coșmar mai repede decât se aștepta vreodată. Este vorba despre un bărbat care și-a achiziționat un apartament, însă cu trecerea timpului, locuința a căpătat o grămadă de probleme.

Păgubitul este un bărbat stabilit în Londra, care a fost înșelat de un dezvoltator imobiliar, după ce a plătit aproape un milion de euro pentru locuința pe care a achiziționat-o în urmă cu cinci ani. A trecut timpul și s-a trezit cu o multitudine de probleme, iar acum nu știe ce să facă pentru a trece peste acest coșmar. Persoanele din blocul cu pricina au observat că podelele au putrezit, scurgerile de apă au făcut ravagii în camerele lor, iar pereții se mișcă atunci când trece vreun autovehicul de mare tonaj. Toate persoanele care au achiziționat apartamente în imobilul respectiv sunt revoltate.

„Am o casă, trebuia să fie un cămin, am plătit mulți bani și acum valorează zero. Și nu pot schimba nimic în privința asta. Mă face să fiu al naibii de revoltat. De fiecare dată când clădirea se mișcă sau când e un zgomot mai puternic, te trezești și verifici dacă e totul în regulă”, a dezvăluit Dan Bruce, bărbatul din Londra, potrivit CanCan

Bărbatul își caută dreptatea în instanță

Dan s-a hotărât să își caute dreptatea după ce a fost păcălit de investitorul imobiliar. Atât el, cât și alți locatari au susținut că le este frică de faptul că într-o zi, clădire se va prăbuși, din cauza infiltrațiilor de apă și problemele la instalația electrică. Ei susțin că ferestrele au început să se îndoaie din cauza presiunii forțate asupra lor de la ambii pereți de ambele părți. Clădirea, în care și Dan își are apartamentul, a fost ridicată în anul 2018.

Acesta a cumpărat apartamentul un an mai târziu, însă nu a băgat de seamă aceste nereguli, considerând că i se datorează circa 1,5 milioane de lire sterline dacă ia în considerare prețul plătit pentru apartament, dar și daunele suferite. Dan a spus că doar banii aceștia pot compensa anii plini de stres și condițiile mai puțin plăcute pe care a fost nevoit să le suporte. Bărbatul își va căuta dreptatea și nu dorește să lase lucrurile nerezolvate.

„Dacă guvernul crede în general că a construit case sigure, atunci nu există niciun risc ca ei să sprijine atunci când lucrurile merg prost, deoarece ar trebui să fie minim. Și guvernul este de vină, de asemenea, cei care au permis reglementările și le-au permis să contriască”, spune Dan Bruce

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare