sursa foto:  cancan.ro

A revenit Marcel Hoară. Ce aranjamente mai face noul Baron al Poștei Române

De ceva vreme pe holurile filialei PNL București Sector 4 se aude un zumzet în surdină ce comentează și își exprimă nemulțumirea față de noile reguli pe care le impune proaspătul secretar general adjunct, Marcel Hoară, adus din neant și impus fără ca membrii filialei să fi fost consultați.

Ar fi extrem de important punctul de vedere al președintelui PNL, Ludovic Orban, care într-o perioadă mai mult decât dificilă, din toate punctele de vedere și amintim aici doar: criza din sănătate provocată de pandemia SARS-CoV-2, criza economică și cea socială determinate de aceeași pandemie, cele două campanii electorale cu o miză fără precedent în istoria post- decembristă a României – alegerile locale și cele parlamentare, opozița care-i suflă în ceafă și este la un pas de a-l lasa fara fotoliul de prim ministru- a permis ca membrii vechi ai partidului să fie înjosiți, trași la răspundere, hăituiți și desconsiderați de un venetic precum Marcel Hoară.

De altfel, noul secretar general adjunct al PNL București Sector 4, a făcut, de la preluarea adminsitrației de către liberali, o serie de intervenții și aranjamente pentru a ieși din uitarea în care l-au aruncat unele decizii total neinspirate. O lungă perioadă de timp, talentatul domn Hoară a sperat la ungerea întro funcție de secretar de stat, însă ghinionul și jocurile politice nu i-au adus decât poziția de consilier personal al președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză. Ambițios din fire, însă, foart erepede s-a acomodat cu noua postură și, deși încă nu este foarte clar ce atribuții are la CNSP și nici ce îl recomandă, se pare că dl. Stănică, președintele Comisiei, nu miscă nimic fără consimțământul acestui autohton Richelieu.

Și pentru că valențele sale profesionale sunt foarte mari, dl. Hoară semnează condica și la Poșta Română, unde are o funcție pe măsura capacităților sale, ocupându-se, printre altele, de achizițiile și licitațiile organizate de Compani Națională Poșta Română, poate cel mai mare angajator din România.

Cunoscând trecutul profesional al d-lui Hoară, nu putem sa nu ne întrebăm: interesele cui le reprezintă și pentru cine muncește el, ca furnicuța, de dimineață și până noaptea târziu, semănând teroare și în rândul angajaților Poștei? Este benefică pentru imaginea PNL prezența acestui personaj cu un istoric impresionant în structurile de conducere a particdului într-o perioadă în care dușmanii îl atacă din toate părțile? Sau Ludovic orban îi este atât de îndatorat încât este dispus să sacrifice viitorul partidului doar pentru a-l ține în funcții?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare