premier

sursa foto:  bursa.ro

Aceasta este noua ambiție a lui Dacian Cioloș: ‘Proiectul meu este România’

Dacian Cioloş a declarat, sâmbătă, că a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al partidului PLUS.

Singura soluţie pentru ţară este implicarea şi că îşi propune ca partidul să ajungă prima forţă politică din România după alegerile parlamentare din 2020.

„PLUS este o soluţie pe care o propunem. Politica şi un partid politic nu este un scop în sine, dar mi se pare important să ştim că acest partid nu este un scop în sine, ci este un mijloc de a ne implcia, prin care trebuie să mergem mai departe. Eu am decis să mă implic.Proiectul meu pe care vi-l propun astăzi nu este în primul rând un partid. Proiectul meu este România. E România şi ştiu ce avem de făcut: să mergem la europarlamentare şi să dăm primul test politic, să obţinem rezultate foarte bune. Apoi să construim un partid solid pentru alegerile prezidenţiale, foarte importante şi ele. Să creştem o elită politică pentru administraţia publică locală şi să câştigăm alegerile locale. Să devenim prima forţă din România după alegerile patrlamentare. Pentru asta e nevoie de fiecare dintre dumneavoastră”, a afirmat Dacian Cioloş în cadrul discursului susţinut privind candidatura sa la funcţia de preşedinte al partidului PLUS.

Acesta a adăugat că doar prin implicare poate exista o schimbare în ţară şi că dacă oamenii nu se implică în politică, aceştia vor resimţi în pensii, salarii şi gropile din asfalt, informează zf.ro

Vezi și

Mare atenție! CNPP vă pune la dispoziție această aplicație

Vești bune pentru acești români! Vor beneficia de mai multe zile libere-De cine vor fi plătite

Lovitură pentru toți abonații RCS&RDS! Nu va mai fi gratuit de la 1 februarie 2019

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare