sursa foto:  sharethis.ro

Acești români vor primi mai mulți bani! Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndepliniți

Anunț important pentru români! Această categorie ar putea primi mai mulți bani, odată  cu intrarea în vigoare a noului PAC.

Românii interesați de subvențiile agricole, primesc o veste bună.Petre Daea cesta a ținut să îi avertizeze pe producătorii agricoli români că viitoarele condițiile pentru subvenții se vor schimba radical, odată cu intrarea în vigoare a noului PAC (politica agricolă comună).

Astfel, subvențiile vor fi acordate pe criterii de performanță odată cu intrarea în vigoare a noilor reguli pentru subvenții, spune ministrul agriculturii.

”Dacă până acum plățile se dădeau subvențiile pe conformitate și se spunea dacă ai suprafața respectivă și cultura primești banii, acum lucrurile sunt schimbate pentru că introduc caractere de performanță care înseamnă obiective și criterii stabilite. Să nu mă întrebați la ce nivel am ajuns pentru că le lucrăm (criteriile pentru subvenții – n.r) pur și simplu și până nu se încheie o abordare generală agreată de toate țările nu pot să vorbesc despre acestea”, a arătat ministrul, conform celor de la agrointel.ro.

Șeful de la agricultură a atenționat că întreaga Politică Agricolă Comună (PAC) se va schimba radical. ”Se trece de la conformitate la performanță. Se păstrează cei doi Piloni, Pilonul I care înseamnă plăți directe și Pilonul II care înseamnă dezvoltare rurală, însă se gestionează altfel. Din 2021 se schimbă profund condițiile pentru subvenții, se schimbă ca și concept și ca și instrumente și mecanisme”, a mai spus Daea.

 

 

 

Vezi și EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

Lovitură devastatoare pentru Ion Țiriac! Cum poate fi îngropat de dosarul Kovesi

Cine este, de fapt, Nicolae Popa – omul care vrea să-i dea lovitura de grație Laurei Codruța Kovesi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare