sursa foto:  stiripesurse.ro

Acțiune în forță în interiorul ANPC! Un comisar a fost prins băut la serviciu – Superiorii i-au aplicat pedeapsa capitală

Acțiune în forță a șefilor Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului!

Un comisar a fost prins băut în timpul serviciului, la un control efectuat de președintele ANPC, Horia Constantinescu, de șeful Corpului de Control al ANPC, Sorin Susanu, și de Paul Anghel, directorul general al instituției.

„Verticalitatea reprezinta inclusiv taria de a ne asuma si derapajele din interiorul ANPC! Imaginea acestei institutii trebuie sa fie la nivelul european, pe care il dorim cu totii! Am promis ca nu vom face rabat de la masurile ferme, ce se impun in desfășurarea acțiunilor de control, dar acestea au nevoie de un corp de comisari adevarati! Vorbeam de tinuta?! Imaginile vorbesc de la sine! Acțiunea a fost desfășurată impreuna cu Sorin Susanu, coordonator al Corpului de Control al Presedintelui ANPC, Paul Aghel, Director General.

Masuri: demisia Comisarului Sef Adj, Cornel Ianus (cel din filmarea cu sacosa cu bere), depistat in stare de ebrietate in timpul programului, retragerea de pe teren a celor doi comisari din imagini, inclusiv pentru actiuni de control „solitare” si ineficienta in gestionarea sesizarilor.”, a declarat președintele ANPC, Horia Constantinescu, conform ct100.ro.

Vezi și EXCLUSIV Cel mai temut interlop, favorizat de Justiție! La Udrea și Mazăre, ‘Legea tăcerii’ nu s-a aplicat

Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Ofical

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare