sursa foto:  evz.ro

Acuzații fără precedent! Cine este liberala coordonată de Florian Coldea: „Face parte dintr-un ”grup ciudat!”

Cu un an înainte de alegerile pentru președinția României, circul pe scena politică este total. Chiar dacă nu mai este director operativ al SRI, numele lui Florian Coldea continuă să fie unul în jurul căruia să se clădească strategii mai mult sau mai puțin câștigătoare.

Cozmin Gușă, patronul Realitatea Tv, susține că plângerea penală depusă de liderul liberal, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dăncilă și al președintelui PSD, Liviu Dragnea, marchează primul ”joc dur” al Opoziției, care se plasează alături de Klaus Iohannis împotriva lui PSDragnea.

”Gestul lui Orban este perfect normal, și în calitate de persoană, și în calitate de președinte al partidului. Ei nu au jucat într-un mod vizibil și dur. Iohannis a avut de suferit din această cauză. Orban trebuia să-și asume această opoziție dură alături de Iohannis”, a declarat consultantul politic.

În spatele gestului senatoarei PNL Alina Gorghiu, care a afirmat, vineri, că se dezice de această plângere penală a șefului său de partid, ar putea sta nimeni altul decât fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea. Gorghiu face parte dintr-un ”grup ciudat”, alături de Lucian Isar și Gheorghe Piperea, a explicat Cozmin Gușă.

”E fosta președintă (a PNL, n.r), fără succes electoral. E exponenta unui grup ciudat, format din actualul ei soț, Lucian Isar, și din avocatul Piperea, care a fost consilierul lui Tudose. Lucrează într-o echipă complexă care are mai multe misiuni – printre care și atacarea lui Isărescu.

De ce în acest moment Gorghiu creează un asemenea prejudiciu de imagine pentru acțiunea coerentă a lui Orban? Bănuiala mea este că această echipă Gorghiu-Isar-Piperea ar fi coordonată de Coldea, care azi e într-o relație de parteneriat cu Dragnea. Cel mai mare serviciu de urgență pe care putea să-l facă era să reactiveze echipa, pentru a-i crea dificultăți lui Orban în demersul pe care-l face în favoarea lui Iohannis”, a afirmat consultantul politic pentru Realitatea.net.

Cozmin Gușă subliniază că demersul lui Orban – plângerea penală împotriva lui Dragnea – este cel mai bun moment al Opoziției în ultimul an.

”Jocul este foarte complex. Din echipa care-l asistă pe Dragnea pentru parcursul lui către candidatura la președinție face parte și generalul Florian Coldea, fie prin prietenia cu grupul de la Cluj, fie prin contacte directe. Cei care au fost în rețeaua de influență a lui Coldea se comportă corespunzător, iar în această retea a fost și Alina Gorghiu. Generalul Coldea, care dorește să-i facă servicii lui Dragnea, și-a activat această falangă”, arată consultantul politic.

Prin urmare, omul bănuit că l-ar fi ajutat pe Iohannis să ajungă la Cotroceni, respectiv Florian Coldea, a ajuns azi, din nou, să atace poziții care l-ar favoriza pe Iohannis, precum cea a lui Orban. ”Ne dăm seama de forța pe care poate s-o implementeze în viața publică, de unde și interesul major al lui Dragnea de a-l implica”, a mai precizat Cozmin Gușă.

Citește și…

Anunț important pentru firmele fără casă de marcat digitală: Ce Ordonanță ar pregăti Executivul

Și-a bătut joc de DIICOT! Din ce a făcut bani temutul interlop care a fugit de sub nasul oamenilor legii

Lovitură pentru românii cu panouri solare acasă: Ce amendament au pregătit aleșii

EXCLUSIV! Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu: „Ați făcut tot posibilul sa fie arestați medici și să distrugeți transplantul în România!”. Reacția de-a dreptul uimitoare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare