sursa foto:  Facebook

Acuzații grave ale lui Marian Godină la adresa unor șefi din Poliția SIBIU

Marian Godină, cel mai cunoscut polițist din România în mediul online, lansează o serie de acuzații la adresa unor șefi de la Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, după ce un pui de urs, care alerga rătăcit de mai multe ore prin oraș, a fost ucis în loc să fie tranchilizat.

Vezi și De unde moștenesc copiii inteligența – de la mamă sau de la tată?

„Prefectul județului şi şeful IPJ Sibiu explică operatiunea de prindere a ursului. Primul care vorbeşte, chinuindu-se din răsputeri să lege trei fraze, spune că ursul a fost imobilizat. A fost executat, domnule prefect, nu imobilizat. Imobilizate par cuvintele dumneavoastră atunci când vă chinuiți să vorbiți cursiv.
Al doilea, şeful unui inspectorat județean de poliție vorbeşte cam la fel, cam cum mormăie probabil ursoaica ce îşi caută acum puiul. Domnul inspector şef ne spune că cei cu tranchilizante nu se aflau în curtea în care ursul a fost „identificat”. Auzi la el, ursul a fost „identificat”. Doamne fereşte! Omul a rămas cu limbajul milițienesc, de lemn. Cum s-a făcut asta domnule inspector şef? L-ați şi legitimat? Ați amprentat ursul? Poate nu era el ursulețul pe care îl căutați. Un film demn de cascadorii râsului! Măcar vede lumea ce oameni competenți sunt în funcții de conducere!”, a scris Godină, pe Facebook.

Vezi și Ce om de afaceri își vinde mall-ul la jumătate de preț – doar 15 MILIOANE de euro!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare