sursa foto:  libertatea.ro

Acuze dure la adresa lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban! ‘Noaptea ca hoții’

Candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Sectorului 3, Nicolas Pleșea, acuză că Biroul Electoral Central a „legiferat fraudarea alegerilor locale”.

Mai mult, el pune tunurile și pe PNL. „În timp ce pe ecologiști îi exclude, partidul lui Orban și a lui Iohannis poate avea chiar și 3 membri în secțiile de votare”, acuză candidatul PER la Primăria Sectorului 3.

„Sectorul 3 are nevoie de ecologiști în Consiliul Local!

Vineri, 04.09.2020, Biroul Electoral Central a legiferat fraudarea rezultatelor alegerilor locale. Cum? Prin Hotărârea nr. 77, dată noaptea, ca hoții! Ce dispune mai exact această hotărâre? Excluderea reprezentaților Partidului Ecologist Român din birourile electorale ale secțiilor de votare și ale tuturor partidelor neparlamentare! Mai grav, prin aceeași Hotărâre nr. 77, Biroul Electoral Central, ca să legifereze 100% hoția, permite partidelor mari și tuturor alianțelor electorale să aibă un număr de până la 3 membri în birourile electorale ale secțiilor de votare. Da, ați citit bine! În timp ce pe ecologiști îi exclude, partidul lui Orban și a lui Iohannis poate avea chiar și 3 membri în secțiile de votare. Adică în momentul în care se scot voturile din urnele de vot, la momentul numărării voturilor, 3 reprezentanți ai partidului lohannis vor număra voturile în fiecare secție de vot din țară, iar ecologiștii și toate celalelalte partide noi sau neparlamentare, chiar dacă vor avea candidați, nu vor avea voie să intre în camera unde se numără voturile și se redactează procesele verbale. Știți vorba aia: cine împarte, parte își face!
Afară cu hoții din țară! Oameni buni, votați transparența procesului legislativ. Noi, ecologiștii, vom pune stop hoțiilor făcute sub masca legii!
Vreți să scăpăm de aceste practici staliniste și de slujitorii lor?
Votați PER pe 27 septembrie!”, spune, pe Facebook, Pleșea.

Vezi și

‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

EXCLUSIV În Capitală, ca-n Vestul Sălbatic! Bandiți mascați golesc rafturile magazinelor

Creștere explozivă a averii în doar două luni! Anonimul candidat al USR-PLUS care a devenit milionar, după ce a intrat în politică!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, costum

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare